Politika

Dragan Čović čestitao Kurban-bajram reisu-l-ulemi Huseinu ef. Kavazoviću

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora (HNS), te prvi zamjenik predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH dr. Dragan Čović u prigodi Kurban-bajrama uputio je u petak čestitku reisu-l-ulemi Huseinu ef. Kavazoviću.

No image - Haber.ba

Vama osobno i svim vjernicima islamske vjere u BiH upućujem najiskrenije čestitke u prigodi Kurban-bajrama. Kurban-bajram na poseban način povezuje ljude i potiče na obnavljanje zajedništva.

Stoga, neka nas sve u našoj voljenoj domovini potakne da radi boljega i sretnijega života izgrađujemo i jačamo međusobno povjerenje, razumijevanje i poštivanje drugog i drugačijeg. Neka vam je plemenit i uzvišen predstojeći praznik. Bajram šerif mubarek olsun!“, navodi Čović u čestitki, piše “Fena”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh