Politika

Šarović i Stanivuković razgovarali, “prisluškivao” ih Dodikov savjetnik

Predsjednik SDS Mirko Šarović i najglasniji poslanik PDP u parlamentu RS, Draško Stanivuković, sastali su se danas u bašti jednog banjalučkog kafića u centru grada kako bi razmijenili mišljenja o daljim zajedničkim koracima ove dvije opozicione partije.

Draško Stanivuković i Mirko Šarović - Facebook

Ovo je na svom Facebook profilu potvrdio i sam Stanivuković, koji je ispod fotografije na kojoj se vide on i Šarović, napisao kako je jedinstvo “PDP i SDS, te jedinstvo svih nezadovoljnih građana ključ promjene ovog sistema, kao i njihove zajedničke pobjede”.

“O stanju u Banjaluci, Republici Srpskoj, kao i BiH i svim daljim koracima razgovarao sam sa ministrom i novim predsjednikom SDS. Rijetko da negdje imam ovako pozitivne impresije, ali poslije ovog sastanka ih iskazujem sa dubokim uvjerenjem da imamo plan i način kako ovdje stvari iz temelja promijeniti”, naveo je Stanivuković svoje impresije sa sastanka, piše “SrpskaInfo“.

Dodao je da je spoj mladosti i iskustva te temeljno zajedništvo ove dvije stranke, kao i svakodnevni rad, ono što će dati rezultat i vratiti “vjeru našem narodu”.

Zanimljivo je da je u vrijeme dok su pili kafu Šarovića i Stanivukovića, samo sto dijelio od njihovog političkog rivala iz SNSD, tačnije portparola te stranke Radovana Kovačevića, koji je ujedno i savjetnik srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

ЈЕДИНСТВО ПДП-а и СДС-а, ЈЕДИНСТВО свих незадовољних грађана је кључ промјене овог система, као и наше заједничке…

Gepostet von Драшко Станивуковић – Draško Stanivuković am Donnerstag, 25. Juli 2019


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh