Politika

Dodik demonstrativno napustio svečanu ložu tokom defilea sportista s Kosova

On je aplauzom pozdravio defile sportista iz BiH i Srbije

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik, koji je prisustvovao otvaranju Evropskih sportskih igara u Minsku, sinoć je demonstrativno, nakratko napustio svečanu ložu u trenutku kada je ispred nje defilovala ekipa sportista sa Kosova, piše Srna.

Dodik je pratio otvaranje ove sportske manifestacije iz prvog reda centralne lože, zajedno sa predsjednikom Bjelorusije Aleksandrom Lukašenkom, premijerom Ruske Federacije Dmitrijem Medvedevom, predsjednikom Moldavije Igorom Dodonom i drugim visokim zvanicama.

On je aplauzom pozdravio defile sportista iz BiH i Srbije, kao i reprezentacija svih ostalih zemalja.

Prije otvaranja Evropskih sportskih igara, Dodik je sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem prisustvovao svečanoj večeri koju je za visoke zvanice priredio predsjednik Bjelorusije Aleksandar Lukašenko,piše Fokus

Svečanoj večeri prisustvovali su i Medvedev, Dodon, predsjednik Evropskog olimpijskog komiteta Janez Kocijančič i mnoge druge visoke zvanice.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh