Politika

Jelena Trivić: “Kod nas su kriminalci uvaženi ljudi, ugledni građani, hodaju sa ponosom. Kakvo smo mi društvo”

Na današnjoj sjednici NSRS.

Jelena Trivić - Vijesti.ba

U toku današnje rasprave o Zakonu o izmjeni Zakona o bankama Republike Srpske u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Jelena Trivić, narodna poslanica PDP je rekla kako je kod propasti tri banke (Banka Srpske, Bobar banka i Balkan Investment banka) trebalo biti označeno 200 ljudi označeno, jer je sve urađeno sistemski, a ne od strane dva tri čovjeka, piše “6yka“.

I opet govorim to – kod nas su kriminalci uvaženi ljudi, ugledni građani, hodaju sa ponosom. Kakvo smo mi društvo, to je porazno. Ja kada vidim ko je ugledan ovdje, pa ja neću da budem ugledni građanin. Neću. Neću da me neko uvažava u ovakvom društvu kakvo je. Ako je mjerilo koliko je ko bogat, onda mi to ne treba“, rekla je Trivić.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh