Politika

Draško Stanivuković: “Protiv poplava se borimo ‘iz šupljeg u prazno'”

Poslanik u NSRS i veliki kritičar vladajuće strukture u manjem bh. entitetu Draško Stanivuković je na svom Facebook profilu objavio video na kojem se čisti nanosi koje su donijele poplave, koje ovih dana haraju BiH.

Poplave - Screenshot/Facebook

Snimak koji je objavio je “slika i prilika” radnji nadležnih u BiH koje se ponavljaju iz godine u godinu u trenucima kada se desi elementarna nepogoda, prenose “Vijesti“.

Na snimku se može vidjeti kako se nanosi koje su donijele poplave prebacuju s jednog mjesta iz rijeke na drugo.

Ovaj kratki video je odraz svega onog što rade ovi koji nas vode. Korita rijeka ne produbljuju, nasipe ne grade i onda pred poplave kao sastanče prave štabove, govore da nema mjesta panici kod onih koji su već poplavljeni, tome dodaju onu svoju čuvenu frazu “institucije su na vrijeme reagovale” i tako sve do narednih poplava” – kazao je Stanivuković.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh