Politika

Govedarica uzvratio Košarcu: “On je dosadni ‘ustavotvorac u pokušaju'”

Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica kratko je prokomentirao verbalne optužbe člana Predsjedništva SNSD-a Staše Košarca da provodi probosansku politiku svog prethodnika Mladena Bosića.

Vukota Govedarica - SDSrs.com

Tog ‘ustavotvorca u pokušaju’ ne želim komentirati iz više razloga, a jedan od tih razloga je taj zato što je dosadan – kratko je kazao Govedarica.

Podsjećamo, Košarac je izjavio da je očigledno da SDS u ovom trenutku nema ni lidera, ni rukovodstvo, ni ozbiljan politički program iza kojeg bi stajali članovi te stranke. Dodao je i da građani RS ne trebaju vjerovati Govedarici kada kaže da je protiv daljnjeg kretanja BiH ka NATO-u.

Po svemu što priča i radi, Govedarica nije daleko odmakao od probosanske politike koju je vodio njegov prethodnik Mladen Bosić, a koju su građani Republike Srpske prepoznali i žestoko kaznili na prošlogodišnjim općim izborima – zaključio je Košarac, prenosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh