Politika

Dodik želi spasiti Bosnu: “To je nešto što ima smisla”

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik u intervjuu za “Dnevni avaz” komentarisao je situaciju u kojoj se nalazi nekadašnji prvak Evrope košarkaški klub Bosna.

Milorad Dodik - Argumenti.rs

“Čuo sam za to. Ja i sada mogu da nabrojim: Delibašić, Krvavac, Radovanović, Varajić, Benaček, Izić… Ekipa koja je igrala. To je priča, urbana legenda Sarajeva i košarke. I sad je iz nekog razloga dozvoljeno da se Bosna strovali na ovakav nivo. Dođe neki tamo provincijski tim i pobjeđuje Bosnu. Hoću da učestvujem u rehabilitaciji Bosne, da bude tim koji će igrati ABA ligu. To je nešto što ima smisla. Pitaju me hoću li doći na obilježavanje. Ako ima plan, doći ću. Ako je to ono: “Joj jest bilo lijepo” i sutra niko ništa ne priča o tome, a Bosna i dalje propada, neću”, kazao je Dodik za “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh