Politika

“Komšić je izdao sve one koji su ga podržavali… Razočaran sam, cilj je da se uhljebi četiri godine”

Danas su Stranka demokratske akcije (SDA) i Demokratska fronta (DF) potpisale Sporazum o konstituisanju parlamentarnih većina između SDA i DF-a.

Bakir Izetbegović i Željko Komšić - Slobodna-bosna.ba

U sporazumu se navode ciljevi na čijoj će se realizaciji raditi u aktuelnom mandatu te će se u narednom periodu nastaviti razgovori o samoj implementaciji sporazuma u pravcu uspostave vlasti u Bosni i Hercegovini.

Sporazum su u ime stranaka potpisali Adil Osmanović, zamjenik predsjednika Stranke demokratske akcije i Dženan Đonlagić, potpredsjednik Demokratske fronte.

O ovoj temi gost intervjua portala “Source” bio je Slavo Kukić, sociolog i poltički analitičar iz Mostara.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh