Politika

Dodik se očitovao o zviždanju tokom otvorenja EYOF-a u Sarajevu

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas u Beču da je imao obavezu da se obrati na otvaranju Evropskog omladinskog olimpijskog festivala u Sarajevu, ali da nije rekao ili učinio nešto što bi predstavljalo razlog za nezadovoljstvo i zviždanje tokom obraćanja.

No image - Haber.ba

On je rekao da su u pitanju dobro poznati lokalni animoziteti, prenosi “RTRS“.

“Bilo je mnogo aplauza i mnogo zviždanja. Јa sam primijetio aplauz upućen “kosovskoj delegaciji” i zvižduk upućen Srbiji”, rekao je Dodik.

On je rekao da je EYOF zajednička manifestacija i izrazio želju da Festival protekne u najboljoj atmosferi.

Video možete pogledati na ovom linku.

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik održao je jučer govor tokom otvaranja EYOF-a na stadionu “Asim Ferhatović Hase” popraćen zvižducima, ali i aplauzom.

On je održao dosta nadahnut govor o olimpijskom duhu i odbrani sportske časti. Mlade takmičare je pozvao da dostojanstveno brane čast na ovogodišnjem takmičenju. On se zahvalio Olimpijskom komitetu koji je organizovao igre za mlade.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh