Politika

Članica predsjedništva Naše stranke: “Željko Komšić je smeće”

Sanja Renić je zamjenica predsjedavajućeg Skupštine Zeničko-dobojskog kantona.

Željko Komšić - Twitter

“Imaju li predsjednik Naše stranke Predrag Kojović i potpredsjednica Sabina Čudić nešto reći na ovo? Nazvati člana Predsjedništva BiH i predsjednika stranke partnera u BH bloku “zadnjim smećem” nismo čuli na ovakav način ni od HDZ-a niti od Marija Karamatića”, reakcija je potpredsjednika DF-a Dženana Đonlagića, nakon što je Sanja Renić iz Naše stranke objavila uvredljiv post na Facebooku.

“Kako Komšić uvijek potvrdi moje mišljenje o njemu kao zadnjem smeću? Samo ga dopuni informacijama da voli baklavu i da mu je obilazak BiH od Sarajeva do Vlašića”, napisala je Renić, objavilo je “Oslobođenje“.

Na riječi Renićeve, koja je članica Predsjedništva Naše stranke i zamjenica predsjedavajućeg Skupštine Zeničko-dobojskog kantona, reagovao je i Emir Suljagić, napisavši kako “ovako, osim Naše stranke, o Željku Komšiću govore samo medijski organi HDZ-a”. Pozvao je Našu stranku da se ogradi od, kako je naveo, “nepatvorenog govora mržnje”.

Naša stranka, zajedno sa DF-om i SDP-om BiH, čini postibornu koaliciju lijevih i građanskih stranaka BH blok.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh