Politika

Slavko Jovičić – SNSD na nivou BiH nije nanio nikakvu štetu Republici Srpskoj

Poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Slavko Jovičić rekao je da ova stranka na nivou BiH nikada u posljednjih sedam godina nije nanijela nikakvu štetu Republici Srpskoj i nijednu nadležnost Srpske nije prenijela na nivo BiH.

No image - Haber.ba


Slavko Jovičić (Foto: Arhiva)

Jovičić je pozvao poslanike SDS-a da atmosferu iz Narodne skupštine Republike Srpske ne prenose u parlament BiH.

“Današnja sjednica nije nikakva senzacija za građane, iako je prenosi BHT1. Predlažem SDA i SDS-u da 100.000 cd-ova snimka sjednice podijele u svojim stranačkim promocijama”, naglasio je Jovičić.

Poslanik SNSD-a Boško Tomić rekao je da je ponosan što danas na sjednici nije bilo vrijeđanja iz SNSD-a, ali da će neki političari biti sigurno razočarani, jer danas nije bilo većih sukoba između SNSD-a i SDS-a.

Poslanik SNSD-a Lazar Prodanović upitao je SDS zašto prije pola godine nije izašao javno sa optužbama na račun SNSD-a koje danas iznosi, ocijenivši kvalifikacije te stranke na račun SNSD-a zakašnjelim, netačnim i veoma neprimjerenim.

Saša Magazinović iz SDP-a pozvao je SNSD i SDS da “u međusobnom ratu” i međusobnim optužbama za kriminal poštede stranke koje nemaju veze sa tim, navodeći da od toga danas ne treba praviti predstavu za javnost, već da se time treba baviti pravosuđe, ako postoje dokazi.

“Za SDP ponuđeno obrazloženje za smjenu ne može biti razlog smjene /Mirka/ Šarovića i SDP apsolutno to ne prihvata. Ali, SDP neće dozvoliti prelivanje sukoba sa nivoa Republike Srpske na nivo BiH, što će pokazati glasanjem”, naveo je Magazinović.

U 16.15 na prijedlog Kolegijuma Predstavničkog doma data je polučasovna pauza.

(nezavisne)


Loading..
loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh