Politika

"Privatizacija" RS-a – SNSD neće na BN TV jer se boje istine!

U saopštenju koje je danas dostavljeno medijima SNSD je javno priznao da neće učestvovati u programima BN TV jer očigledno se boje istine i medija koji je svima otvoren i dostupan. Sudeći po ovom saopštenju SNSD će ići samo na one medije koji postavljaju “lijepa” pitanja i koji će hvaliti politiku SNSD-a!?

No image - Haber.ba


Odnosi Milorad Dodik – BN TV (Foto: Arhiva)

U saopštenju čiji dio BN TV prenosi se kaže:

Ni jedan član SNSD-a, niti imenovani ili postavljeni rukovodilac ispred SNSD neće učestvovati u emisijama BN TV, niti će davati izjave i odgovarati na pitanja novinara ove medijske kuće. Kada je riječ o javnim događajima i konferencijama za štampu gdje će radnici ove kuće biti prisutni, jer na to imaju pravo koje im se ne može osporiti, članovi SNSD-a će odgovarati na postavljena pitanja, ali ne i na pitanja postavljena od strane predstavnika BN TV.

Podrazumijeva se da u emisijama BN TV, kao ni u izjavama za BN TV, neće učestvovati ni odgovarati pomenuti članovi SNSD ili rukovodioci ispred SNSD-a, niti će na iste slati zamjene iz svog ministarstva, uprave, upravne organizacije, preduzeća ili drugog kolektiva u kojem rade.

Svako nepoštovanje ovog stava biće protumačeno kao direktno kršenje stranačke discipline i dodvoravanje BN TV.

Ovim postupkom SNSD je priznao da su javne funkcije od Predsjednika Republike Srpske, Premijera, Ministara do ostalih službenika njihovo vlasništvo i čist primjer privatizacije Republike Srpske u kojoj su institucije pod kontrolom jednog čovjeka i jedne partije.

Bez obzira na sve BN TV ostaje otvoren svim političkim subjektima i pojedincima u Republici Srpskoj pozivajući ih da uzmu učešće u svim našim informativnim programima uključujući i predstavnike SNSD-a, poručuju s BN TV-a.

(rtv bn)


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Loading..
Na vrh