Politika

“Ne istražuju mene, nego Azerbejdžan, iskonstruisali su priču, sve je urađeno po Bosićevom nalogu”

Zastupnica SNSD-a u Parlamentu BiH i članica parlamentarne komisije BiH pri Parlamentarnoj skupštini Vijeća Evrope Milica Marković komentarisala je navode Ministarstva vanjskih poslova BiH o tome da je ona predmet istrage komisije Vijeća Evrope.

Milica Marković - SIA.az

Advertisements

“To je stara priča u kojoj je učestvovao ambasador BiH u Vijeću Evrope Predrag Grgić iz PDP-a. Očigledno da se ministar Igor Crnadak poziva na to. Oni su tu priču izmislili i iskonstruisali, jer su ostali bez dokaza na moje upite da dostave dokumente za sve ono što je ambasador tvrdio, a na kraju je priznao da je sve rekao po nalogu Mladena Bosića kako bi iskonstruisali cijelu priču. Dakle, pokazalo se da nisu imali šta da dokažu”, poručila je Markovićeva, koja boravi u Strasburu na sjednici Vijeća Evrope.

Ona je dodala da će u aprilu biti dostupan izvještaj anketne komisije koja istražuje poziciju Azerbejdžana kao članice Vijeća Evrope, a ne nje lično ili nekog drugog zastupnika Vijeća Evrope, prenose “Vijesti“…

“Samo treba sačekati april i tada će biti demantovane izjave i Igora Crnadka i Mladena Bosića i PDP-ovog ambasadora. Izvještaj će potvrditi da je sve što oni rade tendenciozno i da je bio napad na mene lično”, potcrtala je Markovićeva.


Advertisements

loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...

Advertisements

loading...

Advertisements

Na vrh