Politika

SDA – SDP BiH je započeo graditi piramidalni sistem prevare

„Anere čuvaj se da te ne prevare“, reklo bi se u Mostaru za nekoga ko je upravo dobar u varanju, prevarama i intrigama. Valjda je Aner Žuljević kao Mostarac „prespavao“ ovaj običaj, ali ga se kao političar, SDP-ovac dosjetio i ponudio nevjerovatnu kombinaciju, u kojoj je „SDA zvala SDP da ovo dvoje – zajedno varaju HDZ“?!, navodi se u današnjem saopštenju Gradskog odbora SDA Mostar, koga je potpisao predsjednik Zijad Hadžiomerović.

No image - Haber.ba


Zijad Hadžiomerović (Foto: Arhiva)

„Kao ozbiljna politička partija, koja se ne bavi piramidalnim sistemima prevare kao SDP, najprije pozivamo Anera Žuljevića da objelodani ko ga je zvao iz SDA, kada i u kojim okolnostima, i ako može da to potkrijepi argumentima.

Pošto smo sigurni da Žuljević ne može objasniti ovaj slučaj, usput, argumetovano i ozbiljno konstatujemo izraženu paniku i strah u redovima SDP-a, koji nisu napravili nikakav rezultat u Mostaru, koji nemaju niti dva preostala vijećnika u Gradskom vijeću Mostara i koji će sada izgubiti i podršku HDZ-a, jedinog istinskog partnera mostarskog SDP-a, sa kojim već godinama zajedno varaju Mostarce, birajući gradonačelnika Mostara zajedno sa HDZ-om.

Zato potpuno razumijemo strah Anera Žuljevića za svoju sudbinu i sudbinu svojih prijatelja, čija stranka se urušava i u Mostaru i u BiH“, stoji na kraju saopštenja GO SDA Mostar.

(haber.ba)


Loading..
loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh