Kultura

Dvije izvedbe predstave ‘Noć s Aleksom’ ove sedmice u HNK Mostar

U Hrvatskom narodnom kazalištu u Mostaru u srijedu, 19. aprila i u četvrtak, 20. travnja u 20 sati na rasporedu je predstava “Noć s Aleksom”.

HNK-Mostar - Fena

Predstava je nastala prema tekstu Marka Tomaša, a režiju potpisuje renomirani kazališni redatelj Ivica Buljan, priopćeno je iz HNK Mostar, piše FENA.

Dodaje se kako je riječ o dinamičnoj i energetski jakoj predstavi, sa sjajnom glazbom, intenzivnim scenskim pokretima i dojmljivim glumačkim bravurama i dijalozima.

Glumice i glumci uvode publiku u intimni prostor pjesničkog života, društvenih normi i odnosa, a sve to na jedan promišljeno zabavan i pristupačan način.

U predstavi igraju Mario Knezović, Vladimir Mićković, Ivo Krešić, Jelena Kordić Kuret, Miro Barnjak, Robert Pehar, Filip Lukenda, Ana Franjčević, Damir Čobo, Mirela Mijačank Kordić, Nikolina Marić i Tea Pandža.

Redovna cijena ulaznice je 10 KM, dok za studente, učenike, nezaposlene i umirovljenike iznosi 5 KM.

Također, studenti te nastavnici i djelatnici Sveučilišta u Mostaru mogu koristiti besplatne vaučere/ulaznice, odnosno, godišnje karte.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh