Kultura

Pomozi.ba organizovalo martovski Humanitarni bazar u Sarajevu: Veliki odziv građana

U prostorijama Udruženja Pomozi.ba u Sarajevu jutros je otvoren Humanitarni bazar kojeg su i ovaj put podržali brojni građani.

Pomozi.ba - AA

Na bazaru je izložene polovna i nova odjeća, obuća, posuđe, kućanski aparati, knjige, igračke.. Cijene su simbolične kako bi svaki posjetioc mogao kupiti nešto za sebe, ili sebi drage ljude.

Osim kupovine pomoći mogu i donacijom stvari koje se mogu koristiti za naredne bazare, kao što su kućne potrepštine, knjige, odjeća, obuća.

Zbog brojnih aktivnosti vezanih za pomoć Turskoj i Siriji,koje su pogođene razornim zemljotresima, Humanitarni bazar nije organizovan u februaru.

Vrijedni volonteri Pomozi.ba organizacije pomogli su u pripremi i ovomjesečnog Humanitarnog bazara i njihova pomoć je neprocjenjiva kako za ovu, ali i ostale humanitarne aktivnosti Udruženja Pomozi.ba.

Sva sredstva prikupljena na ovaj način bit će usmjerena ka socijalno ugroženim kategorijama stanovništva u Bosni i Hercegovini. prneosi “Radiosarajevo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh