Kultura

Muške greške koje odbijaju ženu: Taktikama možete učiniti da vas želi više – Ali i da vas ostavi

Žene su osjetljiva bića željna ljubavi, ako ih želite osvojiti onda to učinite baš time – ljubavlju.

Muskarac napuštanje - Žena.blic.rs

Postoje mnoga pogrešna vjerovanja koja vas ubjeđuju da taktikama možete navesti da vas partner voli i želi više. Ali imajte na umu da taktikama možete i izgubiti svog partnera, pogotovo ako je u pitanju žena jer ona ne toleriše igrice. Ovo su neke muške greške sa kojima ih odbijate od sebe.

1. Nedovoljna zaštita. Žena je nježniji spol i time bi trebala biti zaštićena od strane svog partnera koji je jači spol. To ne mora da znači da se trebate tući sa bilo kim ko poprijeko pogleda vašu dragu, ali ona želi da vidi da se vi zauzimate za nju kada neko sa njom ružno priča ili kad se prema njoj ružno ophodi.

Kada muškarac pokaže da je štiti pred drugim ljudima tada osjeća da mu je važna i da ima vrijednost. Ako joj to uskratite mogli biste je odgurnuti od sebe. 2. Odbijanje pomoći. Neki muškarci misle ako budu ugađali svojim ženama da će ih svi nazvati papučarima.

Drugi misle da se žene lako razmaze pa ih ne žele puno navikavati na kraljevske “tretmane”. Ali oni pravi će znati da svojoj ženi uvijek trebaju pomoći kad mogu i da joj uvijek mogu ugoditi. Tako je samo oduševljavate, ne činite ništa pogrešno.

3. Uskraćivanje emocija: Postoje vjerovanja da ako partneru manje dajete on će vas više željeti. To možda bude korisna taktika ponekad, ali kada to činite predugo ili prečesto rizikujete da se vaš partner u potpunosti ohladi. Žene vole iskreno i ne vole ljubavne igrice. prenosi infopult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh