Kultura

Kina otvaraju svoja vrata za posjetioce: Pravila kojih se morate pridržavati

Nakon pauze od dva mjeseca zbog pandemije koronavirusa, kino Meeting Point sutra otvara vrata za posjetioce.

Kino dvorana - WDR.de

Radi sigurnosti svojih gostiju, a u skladu sa preporukama, napravili su i pravilnik kojeg se svi moraju pridržavati. Nošenje maske je obavezno, držanje distance također, ali i dezinfekcija ruku.

Od sutra vam ponovo želimo dobrodošlicu u kino Meeting Point! Molimo pročitajte upute i uživajte u filmovima. Dobrodošli nazad – saopćili su iz Meeting Pointa.

Kino, upustva – Hayat

Na repertoaru, za novi početak, bit će filmovi koji su već igrali u kinima, do nekih boljih vremena kada će moći distribuirati nove naslove.

Multiplex Cinema City još nije obznanio datum početka rada. Na Facebook stranici poručili su posjetiocima: “Uskoro nastavljamo naša druženja! Sa nestrpljenjem očekujemo ponovni susret sa svima vama”.

Cinema City trenutno vrši sve potrebne pripreme za otvorenje. Molimo vas za još malo strpljenja kako bismo svi zajedno mogli nesmetano uživati u filmovima na velikim platnima – naglasili su.

Baš kao i Meeting Point, i oni će prikazivati filmove koji su već bili na repertoaru, ali one koje publika odabere. Na Facebook stranici su ih pitali koja ostvarenja žele vidjeti.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh