Kultura

UniCredit banka i MasterCard spoznori su ovogodišnjeg XX3. Jazz Festa u Sarajevu

UniCredit banka i MasterCard dogovorili su sa Jazz Festom Sarajevo saradnju te podržali organizaciju XX3. međunarodnog muzičkog festivala Jazz Festa Sarajevo 2019.

Jazz Fest Sarajevo

Ovo će biti prva godina saradnje ovih finansijskih institucija sa Jazz Festom, najstarijim muzičkim festivalom u Bosni i Hercegovini koji će ove godine biti održan 23. put i to od 7. do 10. novembra.

U periodu do festivala i tokom trajanja istog, UniCredit banka je najavila posebne akcije za svoje klijente, poput popusta prilikom kupovine pojedinačnih ulaznica i omogućavanja kupovine dodatna 23 kompleta festivalskih ulaznica za plaćanja putem m-kartice – nove usluge UniCredit Bank, koja omogućava plaćanja putem mobitela. Popuste će biti moguće ostvariti i prilikom kupovine festivalskih majica i cekera.

Više informacija na www.jazzfest.ba.

Jazz Fest Sarajevo


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh