Estrada

Božo Vrećo u ružičastoj haljini na festivalskom tepihu

Jedan od najboljih interpretatora modernog sevdaha Božo Vrećo prošetao je bosanskim ćilimom u impresivnoj ružičastoj haljini i tako oduševio sve prisutne svojim izgledom.

No image - Haber.ba

Božo je kazao kako se raduje što prisustvuje svečanom otvaranju jubilarnog 25. Sarajevo Film Festivala.

“Ove godine sam tu i pogledat ću jako puno filmova iako imam puno obaveza i intervjua za koncerte koji slijede. SFF je za mene velika radost, posebna sloboda, Sarajevo kao metropola prodiše u ovo vrijeme i volio bih da imamo još festivala kao što je ovaj”, kratko je kazao Božo Vrećo.

Ovo nije prvi put da se Božo Vrećo na Sarajevo FIlm festivalu pojavi u haljini i pod punom “ženskom ratnom opremom”- šminkom i frizurom, naime i 2015. godine nosio je haljinu u neon žutoj boji.

Podsjećamo, Sarajevo Film Festival otvoren je premijernim prikazivanjem filma “Sin” rediteljice Ines Tanović, piše “Klix“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh