Kultura

Ovacije za povrijeđenog Hadžihafizbegovića u Kamernom teatru

Glumac Emir Hadžihafizbegović doživio je sinoć ozbiljnu tjelesnu povredu tokom premijerne izvedbe predstave Abdulaha Sidrana „Sjećaš li se Doli Bel“, u režiji Kokana Mladenovića.

Emir Hadžihafizbegović / Screenshot - Facebook

Zbog povrede je nakon predstave morao hitno biti hospitaliziran, saopćeno je danas iz Kamernog teatra 55.

Kako piše u saopćenju, zbog uslovnosti njegovog oporavka i ozbiljnosti povrede, obavještavamo svu publiku koja je kupila karte za prvih pet repriza, da će predstave biti otkazane, a da termini igranja 26.3. i 27.3.2019. za sada ostaju nepromijenjeni, piše “N1“.

”Otkazane predstave će se odigrati u aprilu, o čemu će javnost biti blagovremeno obaviještena. Preuzete karte će važiti za ta igranja, ili gledaoci mogu zatražiti povrat novca na blagajni Kamernog teatra 55”, saopćeno je.

Pogledajte kako je publika sinoć ispratila povrijeđenog glumca nakon predstave – uz ovacije.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh