Kultura

“Prva izložba radova Mersada Berbera, u rodnoj Krajini, 2018. godine”!

Adnan Bajrić, “UG Bosanske krajine” u Sarajevu i Fondacija “Mersad Berber” ozvaničili su ranije razgovore i dogovore u vezi Prve izložbe radova Mersada Berbera u rodnoj Krajini – Bosanskom Petrovcu odnosno Bihaću za 2018.

Ensar Berber

Odavno je bilo vrijeme da radovi Mersada Berbera dođu u rodni kraj i grad velikog slikara, ali zbog brojnih okolnosti mi smo odlučili da to bude poslije Sarajeva i to 2018. u junu ili julu, shodno drugim kulturnim i umjetničkim manifestacijama u Krajini“, kaže Adnan Bajrić.

Advertisements

Upoznat sam radom Udruženja Krajišnika, čestitam na odličnom debitantskom KFF-u i osjećam se ponosnim zbog oca i krajiškog naslijeđa kojeg nosim, te sretnim da će Izložba biti u Krajini“, ističe Ensar Berber.

Izložba je naš izazov i obaveza, radujemo se da ćemo pored “Krajina Film Festivala”, Bihaćkog ljeta i dr. manifestacija imati ovakav svjetski umjetnički događaj u 2018., jer Mersad je svjetski umjetnik” poručuje Adnan Bajrić, menadžer Izložbe.

Advertisements

loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...

Advertisements

loading...

Advertisements

Na vrh