Humanost

Mustafa se vratio u stan: Čekam da me Marija nazove, a kiriju mi je platio čovjek iz Amerike

Regiju je obišla priča o uličnom pjevaču Mustafi Hrustiću iz Zenice koji je zbog nemogućnosti plaćanja stanarine i režija završio ispod mosta u Zenici, a odlučila mu je pomoći i Marija Šerifović.

Mustafa - screenshot

“Zvao me je njezin menadžer jer je Marija bila u obavezama te je rekao da će me ona uskoro kontaktirati. Svaki tren čekam njezin poziv”, rekao je Mustafa za Klix.ba.

Pitali smo ga i gdje se trenutno nalazi i je li mu se još iko javio s obzirom na odijek koji je ova priča napravila.

“Nisam više u šatoru, vratio sam se u stan u kojem sam prije živio, srećom bio je još uvijek slobodan. Stanarinu za dva mjeseca kao i režije mi je platio jedan čovjek iz Amerike i jako sam mu zahvalan zbog toga”, rekao nam je Mustafa te dodao kako su mu se javili još neki ljudi te mu pomogli da kupi hrane i drugih potrepština u stan, piše Klix.

Podsjećamo, Mustafa je u videu Srećka Stipovića ispričao kako nema ni roditelja, ni rodbine te da mu je teško pronaći posao. Dodao je da bi se prijavio u Zvezde granda da ima uvjete za to. Njegovu priču je čula članica spomenutog showa Marija Šerifović te je nesebično odlučila da pomogne Mustafi da “dobije dom i mašnu”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh