Humanost

Sejo Brajlović opet široke ruke: Ostavio 100 maraka u papuči sretnog džematlije dok je klanjao namaz

Sejin cilj je bio da obraduje anonimnog i sretnog džematliju koji se zasigurno obradovao kada je novčanicu zatekao u papuči.

Sejo Brajlović - Hayat

Sarajevski ugostitelj Sejo Brajlović nastavlja da oduševljava svojim postupcima. Naime, on je prolazeći pored jedne džamije došao do harema gdje je novčanicu od 100 maraka stavio u papuču džematlije kojeg nikada u životu nije ni sreo ni vidio, piše “Avaz“.

Sejin cilj je bio da obraduje anonimnog i sretnog džematliju koji se zasigurno obradovao kada je novčanicu zatekao u papuči.

-Kada sam krenuo na poslovni sastanak, prolazio sam pored jedne džamije i sinula mi je ideja da obradujem jednog džematliju kojeg nisam ni vidio, a klanjao je namaz. Nadamo se da smo ga barem malo obradovali na ovome vaktu – kazao je Brajlović.

Kako je sve izgledalo pogledajte u videu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh