Humanost

Pomozimo Taibi da ozdravi: 42-godišnja majka se 2 godine bori sa teškom bolešću

Konjičanki Taibi Petrovac, potrebna je pomoć za liječenje. Na Facebooku se oglasila njena kćerka, čiju objavu prenosimo u cjelosti.

Apel za pomoč za Taibu Petrovac - Screenshot

“Moja 42-godišnja majka, Taiba Petrovac, prije dvije godine je oboljela od karcinoma (melanoma) oka, rezultiralo je potpunom inkluacijom desnog oka (vađenjem desnog oka kao organa). Melanom je metastazirao na jetru gdje joj propisuju kemoterapije koje nisu urodile plodom, gdje nalazi naknadno pokazuju kako je bolest u progresiji (karcinom se širi). Jedino rješenje je uključivanje Imunoterapija koje su mnogo skupe i daleko iznad naših standarda, prenosi “Novi“.

Istraživanjem smo saznali informaciju da je cijena Imunoterapije koja je potrebna za liječenje moje majke u Bosni i Hercegovini 219 600,-KM na godišnjem nivou. 1 ciklus ili DOZA preporučenog lijeka jeste 100mg x2 (ciklus je vremensko razdoblje od 21 dan).

Molim vas da mi pomognete kako bi uz Allahovu volju i određenje dobila izlječenje moje majke.

Hvala svima unaprijed!

Ziraat Banka Taiba Petrovac

Broj računa: 1860001058592161

https://paypal.me/pools/c/8y6ZdULYSf”

Moja 42-godišnja majka, Taiba Petrovac, prije dvije godine je oboljela od karcinoma (melanoma) oka, rezultiralo je…

Objavljuje Esma PetrovacUtorak, 30. ožujka 2021.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh