Humanost

Gazda Brajlović časti sve – “Nek’ dođu – Može se besplatno jesti, pa i ponijeti kući sve do 19.30h”

Vlasnik poznatog sarajevskog Restorana “Brajlović”, gospodin Sejo Brajlović, pozvao je sve koji to žele da danas kod njega besplatno dobro jedu!

Sejo Brajlović - Hayat

Stvar je u tome što je preko vikenda Vlada Kantona Sarajevo (KS) uvela djelimični lockdown, a “zaključani” su od petka u 20h do ponedjeljka ujutro svi ugostiteljski objekti, a u cilju suzbijanja deljeg širenja novog koronavirusa, piše “Doznajemo“.

Gospodin Brajlović pozvao je ko go želi dođe, može i s porodicom, da se vitrina (koju je pokazao u videu objavljenom na Fejsbuku) s hranom isprazni, jer ista navodno ne može trajati preko vikenda. Restoran se zatvara u 20h, a poziv vrijedi od 18 do 19:30 sati.

Pogledajte poziv!


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh