Humanost

Surovost života u “Ispuni mi želju” – Majka je ostavila kad je imala 40 dana, sada treba pomoć

Šumski put nas je doveo do njihove kuće. U jednom trenutku smo čak pomislili da smo u potpunosti zalutali međutim ipak smo bili na pravom putu!

Merima i Miralem - Screenshot

Put do njihove skromne kuće nam je govorio kako je sigurno nemoguće da nas ova staza vodi do nastanjenih kuća, ovdje dolaze samo oni koje žele da se nadišu lijepo šumskog zraka, prenosi “Hayat“.

Ali tamo, negdje na samom kraju staze, žive Miralem, njegova nepokretna kćerka Merima i Miralemova supruga. Žive život na koji su navikli. Vrlo često se osjećaju samim i zaboravljenim od svih.

Ova priča nosi svu surovost života. Miralem i Merima ostaju sami, samo 40 dana nakon njenog rođenja. Njena majka, kako priča Miralem, napustila ih je. Tada on, sa samo 22 godine postaje samohrani otac. Teško je kaže bilo kroz sve ove godine, pa je nažalost tako i danas.

Merimi je potrebna njega 24/7, jer u potpunosti ovisi o Miralemu i njegovoj supruzi koji se brinu o njoj i nastoje da joj ispune želje, onoliko koliko im mogućnosti dozvoljavaju.

Jedino primanje koje imaju je ono koje Merima ima zbog svog zdravstvenog stanja.

Ukoliko želite da pomognete Miralemu Trebi, ovo je kontakt telefon koji će vas dovesti do njega: 061 901 162.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh