Humanost

Apel očajne majke: “Za tebe živim, za tebe ginem, dijete moje milo!”

Andi Milas teško je oboljeli dvanaestogodišnji dječak iz Mostara, koji zbog oboljenja nije u mogućnosti hodati, govoriti, normalno živjeti i raditi sve ono što rade njegovi vršnjaci.

Andi Milas - Facebook

Problemi malenoga Andija počeli su sa šest mjeseci, otkad boluje od nekoliko teških bolesti – najtežeg oblika epilepsije, SY West sindroma, SY Williams sindroma te stenoze srčane arterije, celijakije i drugih bolesti…

Ljubav se zove imenom tvojim, dijete moje drago milo! Daće Bog dobro, jer ti si borac moj veliki!! Za tebe živim, za tebe ginem, dijete moje milo!!! Neprocjenjivo bogastvo?❤❤❤ – ne odustaje njegova majka Sanja Vricic Milas.

Mjesečno je dječaku potrebno 1.500 KM samo za lijekove, što nezaposlena majka od njegove invalidnine ne može pokriti pa se oslanja na pomoć dobrih ljudi. Ona ga njeguje i bori se za njegov život, a potrebna mu je 24-satna njega, piše “Doznajemo“.

Za one koji žele pomoći izravnim putem, mogu se obratiti majci Sanji na broj +387 (0)63 44-35-85.

Tu je i Facebook stranica Pomozimo malom Andiju, a njemu njegovoj majci Sanji možete pomoći uplatom na žiro račun 1402010018351995 otvoren u Sberbank BH d.d.

Za uplate iz inozemstva:

SWIFT SABRBA 22,

IBAN BA 39 1402010018351995,

s naznakom Za malog Andija


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh