Humanost

Turbo Trade poklonio automobil udruženju Pomozi.ba

Organizacija Pomozi.ba u toku mjeseca maja planira podijeliti 600 tona hrane, i to na način da 500 tona ide za porodice širom BIH, a 100 tona za djecu Jemena.

Turbo Trade poklonio automobil udruženju Pomozi.ba - PR / Haber.ba

Sigurno je da će im od velike pomoći biti i automobil koji im je danas uručen u Sarajevu.

– Veliku podršku dala nam je i kompanija Turbo Trade koja nam je donirala Renault Kangoo i to u trajno vlasništvo. S obzirom na naše pojačane aktivnosti, još jedno vozilo nam je od ogromnog značaja – stoji na Facebook stranici udruženja Pomozi.ba.

Turbo Trade poklonio automobil udruženju Pomozi.ba – PR / Haber.ba

Adnan Kovačević, direktor Turbo Tradea, ističe da su prepoznali rad Udruženja Pomozi.ba još od samog osnivanja.

– Kao društveno odgovorna kompanija željeli smo da im pomognemo i sada kada imaju povećan broj osoba kojima je potrebna pomoć. Ovo je mala pomoć i odlučili smo da im doniramo automobil u trajno vlasništvo, jer Pomozi.ba će sigurno imati veliki broj zahtjeva za pomoć i nakon koronavirusa. Drago nam je što smo na ovaj način pomogli da udruženje lakše dostavi pakete pomoći ljudima širom naše jedne i jedine Bosne i Hercegovine. Sretni smo da smo dio porodice Pomozi.ba i u budućnosti imat će našu podršku – rekao je Adnan Kovačević, direktor Turbo Tradea, prilikom predaje ključeva Elviru Karaliću, osnivaču Udruženja.

Turbo Trade poklonio automobil udruženju Pomozi.ba – PR / Haber.ba


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh