Humanost

Gest vrijedan spomena: Sejo Brajlović 20.000 KM donirao domu zdravlja i policiji

Sejo Brajlović, poznati sarajevski ugostitelj, uvijek je u teškim situacijama pomagao onima kojima je pomoć neophodna.

Sejo Brajlović - Hayat

Tako ovaj čovjek velikog srca nije ostao nijem i u ovoj, novonastaloj situaciji.

Brajlović, koji inače živi na Ilidži, donirao je tamošnjem Domu zdravlja 10.000 KM kako bi im pomogao, ali i naručio za još 10.000 KM dezinfikacionih sredstava, maske, rukavice koje će donirati ilidžanskoj policiji.

Sejo za Hayat.ba kaže da bi bio sretan da i drugi, koji su u mogućnosti, na sličan način pomognu ustanovama kojima je finansijska pomoć sada prijeko potrebna.

Vrijeme je da pomognemo i da svi koji imamo dajemo šta možemo. Vidite kakva je situacija… Ne daj Bože možemo svi pomrijeti i kome će ostati ono što sada imamo? Zato se trebamo zajedno udružiti i pomoći koliko trebamo. Ovdje na Ilidži, gdje i ja živim, dosta ljudi iz arapskih zemalja je napravilo hotele, kuće, kupilo stanove, zemljišta, šume… Ovo je sada i njihova, druga zemlja i ne smiju ostati nijemi na trenutno stanje. Pošto znam da imaju novca, bio sam slobodan i sve ih pozvao da se uključe i finansijski pomognu Domu zdravlja, policiji, Općini… onima koji danonoćno neumorno rade na sprečavanju širenja ovog opakog virusa – kazao je Brajlović za “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh