Humanost

Humanista Duško Tadić skupio 1150 paketića za najranjiviju kategoriju stanovništva

Banjalučki atletičar i aktivista Duško Tadić kaže za “BUKU” da je do jučer skupio skoro 1150 paketića za najranjiviju skupinu malih sugrađana.

Humanista Duško Tadić skupio 1150 paketića - Facebook

Imamo dosta paketića koji su obećani i oni polaku stižu. Sad idemo po 230 paketića i vraćamo se za Banjaluku” rekao je Tadić za “BUKU“.

On je ranije rekao kako su obradovali one najmlađe iz udruženja civilnih invalida-žrtava rata grada Banjaluka, Udruženje paraplegičara i oboljelih od dječije paralize, Savez invalida rada Banjaluka, Udruženje gluhih i nagluhih Banjaluka, Udruženje mentalno nedovoljnih razvijenih lica, Udruženje distrofičara, Udruženje slijepih i slabovidnih.

Isto tako u proteklim danima smo podijelili u Udruženje Djeca Svjetlosti, Servis centar dajelte nam šansu Zvjezdice, Škola sporta za osobe sa poteškoćama u razvoju Sunce, Mozaik prijateljstva, Udruženje CPossible, Udruženje Neven Prijedor i djeci iz socijalno ugroženih porodica” napisao je on na FB.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh