Humanost

Organizacija “Pomozi.ba” pokrit će sav preostali trošak za operaciju Sunčice Ivanković

Nakon što je portal “Klix.ba” objavio vijest o djevojčici Sunčici Ivanković koja nije uspjela skupiti novac za svoju operaciju u Rusiji, organizacija Pomozi.ba javila se redakciji portala “Klix” i potvrdila kako će oni pokriti sav preostali trošak za njeno liječenje.

No image - Haber.ba

Organizacija “Pomozi.ba” ponovo se aktivirala u pravi momenat i tako pomogla samohranoj majci Milici i njenoj kćerki Sunčici, koje sada u miru mogu čekati decembar znajući da je novac za operaciju prikupljen.

Odlučili smo da doniramo preostali novac Milici i Sunčici i na taj način pomognemo u finansiranju predstojeće operacije u Rusiji. Novac koji ćemo donirati dolazi iz nenamjenskih sredstava za liječenja“, potvrdili su iz “Pomozi.ba”.

Djevojčicina majka je iskoristila priliku da se zahvali svima koji su donirali novac i uputili riječi podrške, kazavši kako je zahvalna organizaciji “Pomozi.ba” što večeras ona i njena kćerka mogu mirno spavati, prenosi “Klix“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh