Humanost

Posjetite štand Udruženja “Ruku na srce” na dječjoj zabavi “Back to school: Jer s nama je škola fora!”

Pozivamo sugrađane da posjete štand Udruženja ‘Ruku na srce’ na dječjoj zabavi ‘Back to school: Jer s nama je škola fora!’ koju organizuju naši prijatelji iz knjižare ‘Exclusive’, te na taj način podrže humanitarni projekat ‘Opremimo djecu za školu’ koji za cilj ima prikupljanje školskog pribora za mališane iz socijalno ugroženih porodica sa područja Kantona Sarajevo.

"Back to school: Jer s nama je škola fora" - PR/Haber.ba

Štand možete posjetiti u subotu, 31. avgusta 2019. godine od 09:30 do 15:30 na platou ispred knjižare ‘Exclusive’ u ulici Kolodvorska 12. Na štandu će vas dočekati naši nasmijani volonteri koji vam mogu dati detaljnije informacije o projektu, ali i o radu samog Udruženja.

Svi koji žele podržati projekat to mogu uraditi u vidu novčanih donacija, školskog pribora (sveske, olovke, bojice, pernice i sve što bi moglo stati u jednu školsku torbu) kao i školskih knjiga.

Možda baš vaša donacija bude motivacija za nečiji bolji uspjeh u novoj školskoj godini!

Podsjećamo, sve novčane donacije možete uplatiti na žiro račun broj 1990490056036171 (Sparkasse banka, sa naznakom: Za akciju ‘Opremimo djecu za školu’).

Rok za prikupljanje donacija je 7. septembar 2019. godine.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh