Humanost

Majci troje djece potrebna pomoć u liječenju

U suštini, ja se ne mogu izliječiti, ali sada postoji ta imunoterapija koja mi može olakšati ostatak vremena koje mi je ostalo, kaže Dijana Marinković-Lejić.

Dijana Marinković-Lejić - Avaz.ba

Tridesetosmogodišnjoj Dijani Marinković-Lejić, majci troje maloljetne djece, neophodna je pomoć humanih ljudi u nastavku liječenja. Dijana živi u Štrpcima kod Prnjavora. Godine 2007. dijagnosticiran joj karcinom pluća četvrtog stepena. Dosadašnje liječenje koštalo je mnogo, piše “Avaz“.

U suštini, ja se ne mogu izliječiti, ali sada postoji ta imunoterapija koja mi može olakšati ostatak vremena koje mi je ostalo. Terapije i ovi lijekovi koštaju mnogo, a novca nemam – poruka je Dijane Marinković-Lejić.

Hospitalizaciju u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske Dijana je imala 5. februara ove godine, i to terapijom ‘održavanja’.

Pomoć za Dijanu možete uplatiti na broj tekućeg računa 45405813000 u ‘UniCredit banci’ na ime Dijana Marinković ili na devizni račun u ‘Novoj banci’ 395550000036873889 SWIFT: NOBIBA22.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh