Humanost

Zaposlenici Sberbank BH darivali krv

Tradicionalna akcija dobrovoljnog darivanja krvi realizovana je u Sberbank BH. Više od 20 zaposlenika darivalo je krv tokom akcije organizovane u centrali Banke.

Darivanje krvi - zaposlenici Sberbank BH - Haber

“Naša saradnja sa Zavodom za transfuzijsku medicinu FBiH traje već godinama. Organizujemo povremeno akcije dobrovoljnog darivanja krvi u našim prostorijama, a osim toga promovišemo darivanje krvi među zaposlenicima”, izjavila je Lejla Šahović, vođa odjela Personal u Sberbank BH.

“Akcije darivanja krvi se već tradicionalno organizuju dva do tri puta godišnje u prostorijama Sberbanke. Želimo se zahvaliti menadžmentu banke na razumijevanju i uposlenicima čiji broj se iz akcije u akciju povećava”, izjavila je Maida Šalaga-Baždar, iz Odsjeka za promociju davalaštva Zavoda za transfuzijsku medicinu FBiH.


Loading..
loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh