Humanost

Donacija Narodnoj kuhinji Mostar

Perutnina Ptuj BH i Ekonomski fakultet Univerziteta “Džemal Bijedić” u Mostaru nastavljaju sa realizacijom zajedničkih aktivnosti.

donacija Narodnoj kuhinji Mostar - Haber

Perutnina Ptuj BH d.d. i Ekonomski fakultet Univerziteta “Džemal Bijedić” u Mostaru kroz višegodišnju saradnju izrade zajedničkih projekata su 09.06.2016. godine donirali Narodnoj kuhinji Mostar značajnu količinu prehrambenih proizvoda iz asortimana Perutnine. Prema riječima direktora Marketinga kompanije Perutnina Ptuj BH, mr. Almira Hodžića, riječ je o premium proizvodima i proizvodima visoke tržišne tražnje neizostavnim u pripremi obroka nužnih za egzistenciju 430 korisnika ovog centra koji su u kategoriji najugroženije populacije grada Mostara.

Gospođa Mevla Salčin, voditeljica Narodne kuhinje Crvenog krsta u Mostaru, se zahvalila na značajnoj pomoći, te naglasila da je ovo samo jedna u nizu donacija od strane Perutnine BiH.

Doc. dr. Veldin Ovčina, prodekan za nastavu Ekonomskog fakulteta ovom prilikom je izjavio:

“Zadovoljstvo nam je da smo dio ovog projekta, čijoj realizaciji su najviše doprinijeli naši studenti, izradom kvalitetnog marketing (istraživačkog) projekta, na što su predstavnici kompanije Perutnina BH odgovorili ovom donacijom. I u budućnosti će naše aktivnosti biti usmjerene na unapređenje saradnje sa društveno odgovornim kompanijama.”


Loading..
loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh