Crna hronika

Sarajlije pretukle lopova koji je pokušao ukrasti torbicu od starije žene

U trenutku panike, hrabra Sarajka podigla je svoj glas kako bi privukla pažnju prolaznika i zatražila pomoć.

lopov - screenshot

U popodnevnim satima, na području Socijalnog u Sarajevu, dogodio se nemili događaj kada je nepoznati muškarac pokušao opljačkati jednu Sarajku i otuđiti njenu torbicu s ličnim dokumentima.

Lopov je navodno nasrnuo na stariju ženu i pokušao nasilno oduzeti njene dragocjenosti. U trenutku panike, hrabra Sarajka podigla je svoj glas kako bi privukla pažnju prolaznika i zatražila pomoć.

Njen hrabar čin izazvao je reakciju građana koji su odmah pritekli u pomoć. Nepoznati lopov, suočen s protivljenjem i prisutnošću svjedoka, brzo je odustao od svoje zlonamjerne namjere i pobjegao s mjesta događaja.

Nekoliko momaka iz Sarajeva nisu mogli ostati imuni na navedeni događaj, te su odmah priskočili u pomoć.

Lopov nije očekivao da će ga Sarajlije presresti i iscipelariti.

– Nemoj da te više vidim ovdje ikad, rekao mu je najviši muškarac, prenosi Crna-hronika.info.

Video pogledajte na linku ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh