Crna hronika

Preminuo gradonačelnik Živinica, Samir Kamenjaković

On je već neki period bio teško bolestan i nalazio se u Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla, gdje je izgubio životnu bitku.

Samir Kamenjaković - Grad Živinice

Gradonačelnik Živinica Samir Kamenjaković preminuo je u 48. godini.

On je već neki period bio teško bolestan i nalazio se u Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla, gdje je izgubio životnu bitku.

Biografija Kamenjakovića

Samir Kamenjaković, rođen 10.05.1975. godine u Tuzli, Bosna i Hercegovina.

Srednju Medicinsku školu završio u Tuzli. Studij Medicinske radilogije završio na Univerzitetu u Sarajevu, gdje je i magistrirao, a zatim i doktorirao.

Dodatno obrazovanje u oblasti zdravstvenog menadžmenta završio na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu.

Više od 20 stručnih i naučnih radova

Radio je na klinici za Radiologiju kliničkog centra u Tuzli. Bio je docent na odsjeku za radiološke tehnike na Medicinskom fakultetu u Tuzli.

Također, bio je zamjenik predsjednika Skupštine Tuzlanskog kantona iz reda Bošnjačkog naroda.

Objavio je više od 20 stručnih i naučnih radova iz oblasti medicine. Bio je pripadnik Armije Republike Bosne i Hercegovine. Oženjen, otac troje djece. prenosi n1


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh