Crna hronika

Roditelji i prijatelji i dalje traže 14-godišnjakinju koja je nestala vraćajući se iz škole

Prema riječima Esmira Šljive iz GSS-a Gornji Vakuf/Uskoplje, djevojčica je nestala jučer poslijepodne oko 15 sati vraćajući se iz škole.

Roditelji i prijatelji i dalje traže 14-godišnjakinju koja je nestala vraćajući se iz škole - gornjivakuf.com

U Gornjem Vakufu/Uskoplju u ponedjeljak je nestala četrnaestogodišnja djevojčica za kojom je jučer od poslijepodnevnih sati pokrenuta velika potraga.

Prema riječima Esmira Šljive iz GSS-a Gornji Vakuf/Uskoplje, djevojčica je nestala jučer poslijepodne oko 15 sati vraćajući se iz škole.

– Radi se o djevojčici od četrnaest godina. Ona je jučer izašla iz škole, uputila se iz pravca Pajić Polja prema naselju Bistrica. Navodno su je vidjeli mještani Bistrice da ide u pravcu regionalnog puta Gornji Vakuf/Uskoplje-Novi Travnik. Nije se javila nikome i evo drugi dan svi smo na terenu i tražimo je – kazao je Šljivo.

Dodao je kako su taj teren sinoć pročešljali ali je nisu našli, dodavši kako djevojčicu traže mještani, Gorska služba spašavanja, policija i lovci.

– Pretraživali smo noćas do tri sata i evo ponovo se skupljamo – kazao je Šljivo, piše Crna-hronika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh