Crna hronika

Svekrva Ane Volš ubjeđivala sina da najmlađe dijete nije njegovo

Od momenta kad je otkriveno da je Brajan Volš ubio svoju suprugu Anu, koja je nestala u novogodišnjoj noći iz njihove kuće u Kohasetu kod Bostona i za kojom se danima bezuspješno tragalo, spekuliše se o mogućem motivu zločina. Jedan od njih, prema izveštavanju američkih medija, mogao bi da bude i taj što je navodno Anina svekrva Dajana, Brajana konstantno ubjeđivala kako njihov najmlađi sin (2) nije njegov, jer je plav i razlikuje se od druge dvojice dečaka od 4 i 6 godina.

Dajana Volš, u izjavi za američke medije, priznala je da ona i Ana nisu bile u dobrim odnosima.

– Snaha i ja se nismo najbolje slagale, to su kulturološke razlike – izjavila je američkim medijima Dajana, koja će biti ispitana u istrazi kako bi se utvrdilo da li je na bilo koji način umješana u nestanak i ubistvo.

Da je to bilo više od neslaganja, svjedoči i to što je svog sina ubjeđivala da najmlađi dječak nije njegov. Da li je uspjela u to da ubijedi Brajana i da li je, pored ostalog, i to mogući motiv ubistva Ane Volš i dalje je u domenu nagađanja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh