Crna hronika

Sahranjen brutalno ubijeni Banjalučanin, protiv optuženog uvedena prva mjera

Sahranjen je Ariel Bogdanović, 28-godišnjak koji je brutalno ubijen u petak u banjalučkom naselju Borik. Osumnjičenom za okrutno ubojstvo određen je pritvor.

sahrana - N1

Mjesec dana iza rešetaka. Okružni sud u Banjaluci donio je prvu mjeru protiv osumnjičenog za ubistvo Ariela Bogdanovića. U pritvor će njegov radni kolega, 36-godišnji Dalibor Mandić.

“On nije direktno rekao da je ubio, ali je objasnio policiji šta se desilo. Rekao je gdje je sakrio oružje, odjeću, indirektno je priznao ubistvo. Nema se tu dalje šta pričati. Čim je on rekao gdje je bacio nož, pokazao krvavu odjeću, znači prizao je između ostalog i to da je uradio”, naveo je novinar Srpske.info Goran Obradović.

Sve zbog izopštenosti od strane kolega s posla. Spekuliše se da je upravo o tom motivu riječ.

“Dugo neki bizarniji motiv nije bio u Banjaluci niti se bizarnije ubistvo desilo dugi period u Banjaluci”, dodao je Obradović.

Navodno, sve je dugo pripremano. Osumnjičeni Mandić, prema izvorima bliskim istrazi u petak je tražio da ode s posla prije isteka radnog vremena. Ranije je pripremio odjeću i nož kojim je izvršio zločin. Ubijenog radnog kolegu sačekao je kod tržnog centra “Delta planet” gdje je došlo do obračuna. Povrijeđeni Bogdanović odatle je pokušao da pobjegne Bulevarom srpske vojske do obližnje benzinske pumpe gdje ga je osumnjičeni sustigao i izbo nožem najmanje sedam puta.

Sam čin ubistva snimile su nadzorne kamere sa obližnje benzinske pumpe. Na njima se vidi da je ubica nakon izvršenja zločina pobjegao u nepoznatom pravcu noseći na sebi crvenu jaknu. Pretpostavka je bila vjetrovku ili gornji dio trenerke.

Sporni video objavljen je i u pojedinim medijima zbog čega je na njihov račun stigla kritika od strane MUP-a, ali i kolega, zbog postupka koji nema veze sa interesom javnosti. prneosi “N1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh