Crna hronika

Otkriven motiv monstruoznog ubistva u Banjoj Luci: Do najsitnijih detalja sve isplanirao

Dalibor Mandić (36) do detalja je isplanirao monstruozno ubistva Ariela Bogdanovića (28), a koje je počinio sinoć u blizini Studentskog doma u Banjoj Luci, otkriva Srpskainfo.

Dalibor Mandić - Facebook

Njihov izvor pojasnio kako je Mandić do detalja isplanirao ubistvo koje je potreslo ne samo Banju Luku nego cijeli region.

Mandić i Bogdanović su bili zaposleni u jednoj banjalučkoj firmi i poznavali su se, ali je ubici smetalo to što se radne kolege nisu htjele družiti sa njim.

“Upravo ta izopštenost na poslu je motiv ubistva. On je juče ranije završio na poslu i otišao je kući po ruksak u koji je stavio rezervnu odjeću, te je ponio i nož. Zatim je ruksak sakrio u kampusu i otišao da čeka Bogdanovića kada krene sa posla”, otkriva izvor Srpskainfo.

Kada je Bogdanović završio sa poslom i krenuo kući, ubica ga je pratio te ga prvi put napao kod TC Delta.

“On je tu nasrnuo na njega i ubo ga nožem. Nesretni mladić tada pokušava pobjeći od ubice i trči prema benzinskoj pumpi. Zbog uboda je vjerovatno već bio slab i tu pada, a zatim mu prilazi Bogdanović i više ga puta ubada nožem, pred brojnim svjedocima”, kaže sagovornik Srpskainfo.

Dodaje da nakon toga Mandić bježi u dvorište studentskog kampusa, a gdje je ranije sakrio ruksak.

“Tu se presvlači, a crveni duks i drugu odjeću baca u kantu za smeće. On zatim bježi prema stanu u kojem je živio”, ističe sagovornik i dodaje da je nož bacio u Vrbas, gdje će ga danas tražiti ronioci.

Prema njegovim riječima, policija je uz pomoć snimaka sa kamera rekonstruisala njegovo kretanje i on je pronađen u stanu u u naselju Starčevica, gdje je i uhapšen.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh