Crna hronika

Saud Terzić: Azur je bolje, krivce ćemo staviti iza rešetaka gdje im je mjesto

Saud Terzić, otac pretučenog mladića Azura za portal “Avaza” je izjavio da će se svim pravnim sredstvima boriti za svog sina.

Saud i Azur Terzić - avaz.ba

– Mi podstičemo istragu koja je u toku. Možda malo pojačamo advokatski tim. Na putu smo za Sarajevo. Ono osnovno je da hoćemo maksimalno da utičemo na ekspeditivnost istrage i na kvalitet istrage. Hoćemo da krivce stavimo iza rešetaka gdje im je i mjesto. Hoćemo da ono što sva čaršija priča da bude objelodanjeno u javnosti – izjavio je Terzić.

Otac Azura kaže da je mladić boljeg zdravstvenog stanja.

Podsjetimo, Azur je bio u komi iz koje se nedavno probudio.

Međutim, trajne posljedice ostaju. Mi ćemo se boriti kako za ovu istragu, tako i za puno više, za Azurovo zdravlje i život – izjavio je on.

Podsjećamo, mladi košarkaš KK Igman Burch sa Ilidže, teško je povrijeđen 2. oktobra nakon što je sa prijateljima izašao u provod, a pronađen je iza diskoteke u Cazinu sa slomljenom kičmom.

Terzić je nakon pokušaja ubistva hitno prebačen u Sarajevo, piše Avaz.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh