Crna hronika

Poznat identitet osumnjičenog za ubistvo starice kod Živinica: Ušao u kuću i nanio joj više povreda

U Kantonalnom tužilaštvu Tuzlanskog kantona danas će biti saslušan Mehmed Alimanović, koji je osumnjičen za ubistvo starice u Živinicama, potvrđeno je iz spomenute pravosudne institucije.

Hapšenje - Ilustracija / Nezavisne.com

Alimanovića su pripadnici Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona u nedjelju navečer uhapsili pod sumnjom da je tog dana u jutarnjim satima ubio 91-godišnju staricu Neziru J. iz Živinica u njenoj porodičnoj kući.

“Postupajući tužilac će u Kantonalnom sudu Tuzla staviti prijedlog za određivanje mjere pritvora za osumnjičenog. On je osumnjičen da je ušao u kuću u kojoj je starica živjela i nanio joj više povreda u predjelu glave, vrata i grudnog koša. U istragu je, uz MUP TK, uključen i Centar za forenziku Federalne uprave policije”, navodi glasnogovornik Kantonalnog tužilaštva TK Admir Arnautović.

Ubistvo je šokiralo sve koji su poznavali staricu koja je živjela sama. prneosi “Radiosarajevo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh