Crna hronika

Tijelo starice pronađeno u Sarajevu, sumnja se da je ubijena

Tijelo starije žene pronađeno je u Sarajevu, a sumnja se da je ubijena.

Policija FBiH - 6yka.com

Iz MUP-a Kantona Sarajevo nisu željeli otkriti detalje, kako navode, u cilju istrage.

“Imajući u vidu da pripadnici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo sprovode intenzivne mjere i radnje na rasvjetljavanju i dokumentovanju svih okolnosti koje se odnose na sumnju da je ubijena starija ženska osoba na području općine Stari grad Sarajevo, u ovom momentu, u cilju interesa istrage, ne možemo dati više informacija”, rečeno je za “Nezavisne novine” iz MUP-a KS.

Kako su dodali, više lica je dovedno u službene prostorije Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i nad njima se sprovodi kriminalistička obrada.

Pojedini mediji tvrde da je obdukcijom utvrđeno da je starica udavljena, te da su za ubistvo osumnjičene njene maloljetne unuke. Iz MUP-a KS, međutim, nisu željeli ni potvrditi ni demantovati ove natpise.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh