Crna hronika

Rijeka ljudi na posljednjem ispraćaju tragično stradale porodice Krstić

Na groblju “Ortiješ”u Mostaru danas su ukopana tri člana porodice Krstić – Boris (1987), Marijana (1988) i Roberto (2013) – koji su poginuli u saobraćajnoj nesreći ove subote. Građani se opraštaju od njih, a pokrenuta je i grupa “Pravda za porodicu Krstić” u kojoj građani traže da se krivci za ovu tragediju privedu pravdi.

sahrana porodice Krstić - N1

“Poštovani sugrađani i građani cijele BiH. Ovim putem vas molim da se pridružite grupi kako bi konačno pravda pobijedila. Ne dozvolimo das e slučaj ubijene porodice zamijeni novcem. Tražimo kaznu za ubice, a i njegovog oca koji se već uveliko bacio na posao da zaštiti sina novcem. Molim vas neka porodica Krstić bude dio nas. Ubijeni su zbog bahatih, razjarenih i pijanih vozača koji su se utrkivali čiji je auto brži. Vrijeme je da konačno zakon počne da funkcioniše za narod, a ne za pojedince”, navodi se u grupi Pravda za porodicu Krstić.

Danas je u učionici IV-1 razreda OŠ “Marina Držića Buna”, jedna klupa ostala prazna. Na njoj su samo svijeća i posljednja fotografija malenog Roberta sa biciklijade u kojoj je učestvovao prije nesreće. I velika tuga

Podsjetimo, jučer je obavljena obdukcija tijela stradalih, a trogodišnja Robertova sestra se još nalazi u SBK Mostar. Prema posljednjim informacijama ona je stabilno. prneosi “N1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh