Crna hronika

Borilović je porodicu nazvao telefonom, rekao im da izađu iz kuće, a potom ih pobio

Vučko je pucao u svoju ženu, a onda je izašao na ulicu i krenuo redom, djeca, starije žene, nije gledao u koga puca…

Vuk Borilović - crna-hronika

– Vučko je pucao u svoju ženu, a onda je izašao na ulicu i krenuo redom, djeca, starije žene, nije gledao u koga puca… Ubio je čak i mog prijatelja automehaničara koji je slučajno naišao ulicom – izjavio je za Kurir jedan Cetinjanin. Podsetimo, Vuk Borilović je danas oko 16 sati ubio 11 ljudi, a ranio 6 u najvećoj masovnoj pucnjavi koja se dogodila u novijoj povijesti Crne Gore.

– Pao mu je mrak na oči, uradio je to u nekom psihičkom rastrojstvu. Ovako nešto ne pamte ni najstariji Cetinjani – ispričao je Kuriru vidno potreseni Cetinjanin.

– Na Medovini ima možda 200 kuća, a on je doslovce pucao nasumično na ljude koji su se zadesili ispred domova, po ulici. – Još smo svi u šoku, ne mogu da vjerujem šta je uradio. Načula sam da je dug bio povod za ovaj jezivi masakr. Nije bio u dobrim odnosima sa komšijom, pobio ih je ali čemu svoju nedužnu ženu i djecu – ispričala je vidno potresena rodica ubice.

Kako naš sagovornik otkriva, Borilović je ranije radio kao konobar u Nacionalnom parku Lovćen.

– On je bio lovac, a priča se da je ljude poubijao iz lovačkog karabina. Imao je oružja. Jako nam je teško, ne možemo vjerovati da je ovo uradio – zaključio je sugovornik Kurira.

Vuk Borilović (34), navodno je pobio cijelu obitelj, a potom je izašao na ulicu i pucao na ljude.

– Još smo svi u šoku, ne mogu vjerovati što je uradio. Načula sam da je dug bio povod za ovaj jezivi masakr. Nije bio u dobrim odnosima sa susjedom, pobio ih je. Ali čemu svoju nedužnu ženu i djecu? – vidno potresena ispričala je za Kurir rodica ubice.

Kako doznaje taj medij, Borilović je obitelj nazvao telefonom, rekao im da izađu iz kuće, a potom ih pobio.

Borilović je rođen 21. studenog 1988. godine na Cetinju, gdje je završio osnovnu školu. Srednju brodostrojarsku školu pohađao je u Beogradu. Bio je oženjen i otac troje djece, piše Crna-hronika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh