Crna hronika

Velika tragedija: Policija na terenu, nastavlja se potraga za tijelima utopljenika

Bosnu i Hercegovinu je jučer potresla tragična vijest sa Rajskog jezera Bašigovci kod Živinica gdje su stradali Mirnes Salkanović (1990.) godišnje i njegov maloljetni bratić I. S.

potraga za utopljenicima - avaz

Oni su se, pod još uvijek nerazjašnjenjim okolnostima, utopili u jezeru, piše Avaz.ba.

Policija je na terenu i nastavlja se potraga za njihovim tijelima.

Više informacija očekuje se po okončanju uviđaja.

Inače, odmah nakon što se pojavila informacija o smrti pokrenuta je akcija skupljanja novca za troškove dženaze, obzirom da je riječ o porodici skromnog imovinskog stanja.

– Obzirom da je porodica skromnog imovinskog stanja mi smo pokrenuli akciju za troškove dženaze i svega potrebnog i ako bude viška novca predat ćemo ga porodicama Salkanović. Svoje donacije možete dostaviti u cafe Avenija. Molim dragog Allaha da im se smiluje i uvede ih u Dženet, a porodici želim sabur – piše u jednoj objavi na društvenim mrežama.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh