Crna hronika

Sarajevo: U bazenu na Ilidži pronađeno beživotno tijelo žene

U javnom bazenu u sarajevskom naselju Ilidža jutros je pronađeno beživotno tijelo ženske osobe, potvrđeno je za N1 iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo.

Bazen - Ilustracija/Avaz

Kako su nam rekli, dojavu su zaprimili jutros u 8:15 sati i odmah su se zaputili na mjesto nesreće gdje su mogli samo konstatovati smrt.

“Tijelo je pronađeno u unutrašnjosti bazena, u vodi i riječ je o nepoznatoj ženskoj osobi. Bazen se nalazi u ulici Hrasnička cesta bb, a pronađena osoba nije davala naznake života”, naveli su iz MUP-a KS.

O ovom slučaju je obaviješten tužilac Tužilaštva KS, a policijski službenici obavljaju uviđaj nakon kojeg će biti poznat identitet i starosna dob stradale osobe te koji je tačan uzrok smrti. prneosi “N1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh