Crna hronika

Kod Kaknja ubijen mladić Vedad Gadžun!

U mjestu Bilješevo kod Kaknja, danas oko 12 sati, na jednoj od vikendica ubijen je Vedad Gadžun (1988. godište) iz Kaknja, saznaje portal “Avaza”.

Vedad Gadžun - Avaz.ba

Incident se desio u vikendici još uvijek nepoznatog vlasnika. Prema nezvaničnim informacijama, osoba inicijala G.N. (1993. godište) iz Kaknja pucala je iz lovačke puške i tom prilikom usmrtila Vedada Gadžuna.

Kako je javio “Avazov” reporter sa lica mjesta, policija je završila uviđaj a mještani su u šoku. O ovom incidentu ne žele da pričaju zato što ne znaju šta se zapravo dogodilo.

Pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo uhapsili su dvije osobe na području Kantona Sarajevo koje se dovode u vezu sa ubistvom Vedada Gadžuna. Ova lica su predata u dalju nadležnost policiji ZDK, piše Avaz.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh